Kies voor ledverlichting om op uw energiekosten te besparen

Van welk type verlichting maakt u momenteel gebruik in huis? Veel mensen kiezen nog altijd voor de conventionele gloeilampen, omdat die beter aansluit bij de fitting in de lamp of voor een gezelliger licht zorgt. Althans, dat is de redenatie van veel mensen! Wist u dat het met ledverlichting minstens zo makkelijk is om een gezellige sfeer in huis te creëren? In de afgelopen jaren is de ontwikkeling van ledverlichting voor consumenten erg hard gegaan, waardoor het tegenwoordig mogelijk is om ledverlichting in verschillende kleurtinten te kopen. Kiest u voor een helder wit licht, of juist voor een ietwat geler licht? Het is zelfs mogelijk om voor rode ledverlichting te kiezen!

Een lager energieverbruik met ledverlichting

Niet alleen is het met ledverlichting mogelijk om uit verschillende kleuren licht te kiezen, ook is ledverlichting veel duurzamer dan gloeilampen. Met ledverlichting verbruikt u op jaarbasis minder energie, waardoor u relatief eenvoudig op de energiekosten kunt besparen. Dat is echter niet het enige voordeel! Ledverlichting biedt doorgaans een groter aantal branduren dan gloeilampen, waardoor de verlichting minder snel vervangen hoeft te worden. Ook de aanschaf van de verlichting bent u zodoende voordeliger uit. U kunt ledverlichting in verschillende (web)winkels aanschaffen.

Verschillende vormen van ledverlichting

Ledverlichting wordt in verschillende vormen aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een traditionele lamp met ledverlichting, een strip met ledverlichting of zelfs een complete lichtslang met ledverlichting. Het is van de plek in huis waar u de ledverlichting wilt gaan gebruiken afhankelijk, welk type ledverlichting het meest geschikt voor u is. Onder een lampenkap kunt u bijvoorbeeld het beste voor traditionele ledlampen kiezen, terwijl u voor het gebruik van ledverlichting achter een bank of kast beter voor een strip met ledverlichting kunt kiezen.

Tip: gebruik de duurzame en energiezuinige ledverlichting om saaie muren in huis op te vrolijken!

Bent u een ondernemer die aandacht heeft voor duurzaam ondernemen. Sepa green is de energieleverancier voor het…

Meer informatie

Bent u een consument die aandacht heeft voor duurzaam leven. Sepa green is de energieleverancier als het…

Meer informatie

Vul hier uw gegevens in en ontvang uw aanbod op maat!

Meer informatie